Cautare
, Contributor

Leadership |
|

Liebrecht & wooD Group are un nou director general în România

Proprietarul Fashion House Outlet Center își consolidează echipa de senior management prin numirea a doi noi directori generali în România și Polonia.
Sorin Ioan Blaga_s1

 

Sorin Ioan Blaga și Mariusz Kozłowski vor prelua noile funcții la jumătatea lunii ianuarie a anului 2016. Grupul va continua, de asemenea, să dezvolte noi proiecte  pe ambele piețe, cum sunt Praga Koneser Center din Varșovia și Frumușani Residential Park în București. “Sunt încântat să mă alătur echipei Liebrecht & wooD Group. Sunt bucuros să fac parte din noi inițiative, cum este Frumușani Residential Park”, spune Sorin Ioan Blaga (foto sus).

Fashion House Outlet Centre, grad de ocupare de 90%

În cei peste 25 ani de experiență profesională, Sorin Ioan Blaga a activat în poziții de top management printre care Marketing Director în cadrul Philip Morris Romania și Bulgaria sau Otter Distribution Romania, respectiv vicepreședinte Marketing, Comunicare și Corporate Affairs în cadrul Rompetrol Group sau Managing Director al Wave Division Group, unul dintre cei mai mari jucători pe piața serviciilor de publicitate la punctul de vânzare.

”Noile dezvoltări pe care le avem în vedere pe piața din România sunt decisive pentru continuarea strategiei de expansiune a grupului și avem încredere că implicarea lui Sorin ne va ajuta să ne atingem obiectivele strategice”, declară Patrick Van Den Bossche, Fondator și Managing Director al Liebrecht & wooD Group.

Forbes Best Office Buildings 2015: Birourile de pe DN1

Activitatea Liebrecht & wooD Group în Polonia va fi condusă de Mariusz Kozłowski, unul dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniul imobiliar din Polonia. Timp de 14 ani, a fost membru în Consiliul de Administrație al GTC, fiind implicat în dezvoltarea și administrarea de proiecte de birouri și retail cu o suprafață cumulată de aprox. 400.000 de metri pătrați. în Polonia, precum și în prima listare a unei companii imobiliare pe Bursa de Valori din Varșovia (WSE).

În România, GTC a dezvoltat clădiri de birouri ce au devenit repere ale pieței, precum City Gate și Amercia House, precum și centre comerciale sub brandul Galleria.

rsz_mariusz_kozlowski_s1”Koneser, unul dintre proiectele aflate acum în construcție, este pentru mine o sursă de inspirație din punct de vedere profesional. Am toată convingerea că, la finalizare, va deveni mai mult decât un spațiu extraordinar de birouri și retail sau o destinație rezidențială căutată în oraș – va fi un important punct de reper pe harta Varșoviei”, declară Mariusz Kozłowski (foto).

Ceilalți fondatori și Managing Directori ai Grupului, i.e. Marc Lebbe și Patrick Van Den Bossche, vor avea în continuare roluri cheie în conducerea companiei, fiind membri ai Consiliului de Supraveghere al Liebrecht & wooD Group, companie ce deține, în România, ansamblul office Victoria Park și FASHION HOUSE Outlet Centre, ambele în București.

Portofoliul de proiecte al Grupului include clădiri de birouri, parcuri de birouri și ansambluri mixte în Varșovia (Kopernik Office Buildings, Jerozolimskie Business Park, Flanders Business Park, Batory Office Buildings, Plac Unii), depozite în Varșovia și Poznań (Manhattan Business & Distribution Center, Poznań Distribution Centre), precum și cinci centre de tip outlet în Polonia, România și Rusia, sub marca FASHION HOUSE Outlet Centre.

În prezent, Liebrecht & wooD Group a început construcția ansamblului de tip mixed-use Praga Koneser Center în Varșovia, și pregătește proiectul rezidențial Frumusani Residential Park în imediata apropiere a Bucureștiului, precum și faza a doua a primei sale dezvoltări din Rusia – FASHION HOUSE Outlet Centre Moscova. Compania intenționează de asemenea să demareze primul centru FASHION HOUSE Outlet Centre din Sankt Petersburg.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii