FacebookTwitterLinkedIn

Din 15 martie până în luna octombrie 2017, „Caravana de joburi Lidl” se va opri în parcările a 88 de magazine ale retailerului din 39 de județe. Punctul de pornire este Bucureștiul, unde job bus-ul va staționa în parcarea a 14 magazine în zile diferite, pe parcursul lunilor martie și aprilie.

„Caravana de joburi Lidl” se adresează tuturor celor interesați de o carieră în retail. Cu ajutorul job bus-ului, compania vine în întâmpinarea potențialilor angajați din toată țara, prezentându-le beneficiile, avantajele și condițiile de lucru oferite de Lidl România.

Cei  interesați de o carieră în acest domeniu își pot depune CV-ul în cadrul Caravanei de joburi. Mai mult, aceștia pot afla informații de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei.

Caravana va porni pe 15 martie de la magazinul Lidl de pe Bulevardul Timișoara din Capitală și va ajunge la alte 13 magazine din București.

În aprilie, caravana va fi prezentă în Ilfov și Călărași.

În mai, job bus-ul va vizita județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Iași și Botoșani.

Programul integral al „Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe cariere.lidl.ro.

Mihaela Anca, Manager al Departamentului de Resurse Umane Lidl România, a declarat: „Anvergura acestui proiect de recrutare îl face unic în România în domeniul resurselor umane. El a fost conceput luând în calcul oferta de joburi a companiei noastre, variată și adecvată unei multitudini de etape din carieră. Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de muncă. Ținând cont de  investiția constantă în îmbunătățirea proceselor și a programelor dedicate angajaților, Caravana de joburi Lidl se aliniază perfect cu misiunea companiei noastre”.