Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Lidl participă la evenimentul „Angajatori de top”

În zilele de 25 și 26 martie, reprezentanții Lidl se vor afla la evenimentul „Angajatori de Top”, unde pun la bătaie joburi diverse, de la asistent manager magazin, până la șef de vânzări.
Lidl

Astfel, oferta Lidl include poziții disponibile în centrul logistic Chiajna (de pildă, Șef de Grupă pentru departamentul Logistică), precum și în echipa de vânzări, de la asistent manager magazin și adjunct manager magazin până la șef de vânzări. Totodată, retailerul oferă numeroase locuri de muncă la sediul său central. Printre acestea se numără junior marketing specialist și asistent departament calitate, dar și analist achiziții, project manager expansiune și responsabil flotă. Cei care vor veni la evenimentul de la Sala Palatului vor putea aplica la oricare din aceste posturi.

Lidl deschide porțile pentru noua ediție a programului Campionatul de Management

„Oferta de joburi de la Lidl este amplă, diversificată și adecvată unei multitudini de etape în carieră, fie că e vorba de entry level sau de poziții de management. Există însă un numitor comun al tuturor pozițiilor disponibile: profilul angajatului Lidl -ambițios, dinamic, adaptabil, interesat de activități cât mai variate și motivat de oportunități de dezvoltare în carieră și de învățarea continuă”, a declarat Ileana Ștefan, Director de Resurse Umane Lidl.

Lidl lansează campania, „Meriți să fii surprins”

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 200.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii