Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Lidl lansează Campionatul de Management

Echipa Lidl se extinde și lansează pentru al doilea an consecutiv un program de pregătire și specializare - Campionatul de Management, informează compania.
 aboneaza-te
lidl.jpg

Programul se va desfășura  în perioada 1 octombrie 2015 – 30 septembrie 2016, iar  recrutările vor începe în luna martie 2015 printr-o serie de evenimente organizate în principalele centre universitare din România și printr-un eveniment dedicat în Chișinău. La sfârșitul programului de management trainee, în funcție de rezultatele obținute în urma etapei finale de evaluare, tinerii selectați pot primi oferte de angajare permanentă în cadrul companiei.

Pe parcursul programului de școlarizare, tinerii selectați vor primi pregătirea profesională necesară, activând, pe rând, în toate departamentele companiei Lidl și participând la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, aceștia vor avea șansa să practice activitățile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central.

Pentru acest program, vor fi selectați proaspăt absolvenții de studii superioare, promoția 2014-2015, tinerii pasionați, ambițioși, dinamici și responsabili. Procesul de selecție pentru Campionatul de Management cuprinde mai multe etape, care sunt detaliate pe siteul companiei.

„Echipa Lidl se extinde, de aceea căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Prin acest program de pregătire desfășurat timp de un an, începând cu 1 octombrie 2015, ne dorim să investim în tineri și să le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional și personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunități. În plus, le oferim tinerilor selectați în program un pachet salarial atractiv și peste mediu. Pe lângă toate acestea, la finalul programului va exista o etapă de evaluare, iar cei care vor trece această ultimă etapă vor primi o poziție în cadrul companiei pe o perioadă nedeterminată”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & Communication Manager Lidl România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii