Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Lidl, investiții de peste 106 milioane de lei în programe dezvoltate cu societatea civilă

În cei 10 ani de activitate pe piața locală, retailerul german Lidl, care a ajuns la o rețea de peste 300 de magazine, a investit peste 106,5 milioane de lei în programe dezvoltate împreună cu societatea civilă.
Lidl,Supermarket,And,Logo.,Lidl,Is,A,German,Global,Discount

Potrivit reprezentanților retailerului, în prezent compania lucrează cu peste 400 de furnizori de produse din România, iar în ultimii cinci ani a facilitat exporturi de peste 164 milioane de euro pentru produsele furnizorilor români, către pieţele din Europa.

„Retailerul a ajuns în prezent la o reţea locală de peste 300 de magazine şi o echipă de aproximativ 10.000 de angajaţi la nivel naţional. În cei 10 ani de activitate, Lidl România a investit peste 106,5 milioane de lei în programe dezvoltate împreună cu societatea civilă”, susțin oficialii retailerului.

Portofoliul Lidl cuprinde în acest moment 5 depozite situate în localităţile Chiajna, Iernut, Lugoj, Nedelea, Roman, cel de-al şaselea aflându-se în construcţie, în localitatea Fundeni, lângă Bucureşti.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii