FacebookTwitterLinkedIn

Lidl Digital România va asigura de pe plan local toate activităţile necesare funcţionării și optimizării platformelor digitale din grup și își propune să dezvolte soluții tech pentru tendințele digitale de consum.

În cadrul hub-ului vor fi angajați, în cursul anului 2018, peste 100 de dezvoltatori software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java. Echipa își va concentra activitatea pe creșterea platformelor digitale Lidl.

”Lidl Digital se poziționează în zona de top a hub-urilor de tehnologie din România, atât prin prisma complexității proiectelor, cât și a rolului pe care îl joacă în strategia globală de digitalizare a Lidl. Sunt foarte mândru că în România vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital după Germania, unde compania dezvoltă platforme digitale de peste zece ani. Este încă o dovadă a faptului că specialiștii români în IT sunt nu doar foarte talentați, ci și foarte bine pregătiți, capabili să facă față cu succes unor provocări globale, mai cu seamă că Lidl este o companie prezentă în 30 de țări”, a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Lidl Digital își va începe activitatea în București în luna martie, campania de recrutare fiind în plină desfășurare, atât pentru dezvoltatori software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java, precum și pentru Scum Masteri, Business Analysts și Application Manageri. Compania le va oferi acestora concediu sabatic și concediu pentru dezvoltare personală, spun reprezentanții Lidl.

Lidl Digital este divizia de e-commerce a Lidl, care susține și completează operațiunile offline ale retailerului german. Lidl Digital face parte din Grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania.