FacebookTwitterLinkedIn

Magazinul va avea o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați, cu peste 130 de locuri de parcare. În acesta vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

„Procesul de construcție a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România”, au afirmat reprezentanții Lidl.

Prezent în România din 2011, după preluarea Plus Discount, Lidl are în prezent aproximativ 210 magazine. Își concentrează extinderea pe piețele din marile orașe, ținta fiind de a se stabiliza la 300 de unități.

Lidl, unul dintre retailerii de top din Europa, este prezent în 30 de țări, operând aproximativ 10.000 de magazine și peste 150 de centre logistice, în 28 de țări.

Grupul Iulius vrea să se asocieze cu CCIR pentru a reconstrui un proiect imobiliar mixt de sute de milioane de euro în jurul Romexpo