Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Liderul pieţei de echipamente fitness din sfera premium deschide primul magazin în Bucureşti

Run_Personal_Kinesis_Personal_Vision.jpg
Technogym este furnizorul oficial al ultimelor cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice şi brandul preferat de către marii sportivi ai lumii, de la echipele Juventus sau Real Madrid până la piloţii echipei Ferrari.

Dispus pe o suprafaţă de peste 115 metri pătraţi, magazinul Technogym din spatele Complexului Radisson Blu din Bucureşti distribuie, printre altele, liniile Personal, Forma şi Excite+, şi a fost dezvoltat după un concept arhitectural al companiei italiene Studio Sgroi, aceasta din urmă fiind responsabilă de proiectarea tuturor showroom-urilor Technogym din lume.

Technogym este lider mondial pe piaţa premium de Wellness şi Fitness, are peste 2.200 de angajaţi în 14 ţări din Europa, cele două Americi, Asia, Orientul Mijlociu şi Australia şi îşi exportă 90% din producţie în 100 de ţări. Peste 65.000 de centre wellness şi 100.000 de case private din toată lumea sunt echipate cu Technogym.

Conceptul Technogym porneşte de la principiul ,,Total Wellness Solution", deopotrivă pentru operatori de spaţii de fitness şi pentru utilizatori privaţi, iar distribuitorul pe plan local este Living Well, membru al Global Eye Investments Group (care deţine şi franciza Burberry în România). Living Well este şi distribuitor oficial pentru alte branduri cunoscute din sfera de sport, fitness şi sănătate, cum ar fi Polar (dispozitive de monitorizare a ritmului cardiac), PowerBar (suplimente nutritive), Reebok (echipamente sportive) şi Medisana (lider european pe piaţa de îngrijire la domiciliu).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii