Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Liderii lumii condamnă evenimentele de la Washington

Lideri și oameni politici din întreaga lume au condamnat evenimentele de la Washington. Secretarul general al Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a afirmat că liderii politici trebuie să își convingă susținătorii să nu recurgă la violență și să respecte procesul democratic, informează Radio România Actualități.
2021-01-07 (2)

Şeful diplomației europene, Josep Borrell, și secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, au scris în mesaje postate pe Twitter că rezultatul scrutinului câștigat de democratul Joe Biden trebuie respectat, notează Radio România Actualități.

Președintele Consiliului European, Charles Michel, a declarat că așteaptă ca Statele Unite să permită un transfer pașnic al puterii către Joe Biden, iar președintele Parlamentului European, David Sassoli, a apreciat ca profund îngrijorătoare scenele care au avut loc la Capitoliul american.

Ce s-a întâmplat în America nu este american – a afirmat și președintele francez, Emmanuel Macron, în timp ce premierul britanic, Boris Johnson, a catalogat evenimentele drept o rușine.

Ministerul de Externe al României consideră că violențele care au avut loc pe Dealul Capitoliului la Washington sunt îngrijorătoare și inacceptabile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii