Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Liderii coaliției au ajuns la un acord în privința proiectului de rectificare bugetară

Coaliția de guvernare PNL - USR PLUS - UDMR a ajuns la un acord privind proiectul de rectificare bugetară care urmează să fie adoptat prin ordonanță de urgență, informează Radio România Actualități. Liderii au clarificat și neînțelegerile legate de Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”, reprezentanții USR Plus punând mai multe condiții pentru a accepta proiectul.
Guvern

Ludovic Orban, președintele PNL: Colegii de la USR Plus au formulat propuneri legate de introducerea de standarde de cost. Ştim că se finanțează investiții în infrastructura de apă, canal, gaz și rutieră, infrastructura rutieră; de asemenea, procedură transparentă, să se înființeze o platformă digitală în care să se poată urmări evoluția fiecărui proiect de la faza de derulare, de semnarea a contractelor de finanțare, până la faza de execuție a proiectelor, inclusiv situația decontărilor”, conform Radio România Actualități.

Liderii coaliției s-au înțeles și asupra prevederilor Ordonanței de Urgență care ajustează valoarea contractelor proiectelor de investiții aflate în derulare, în funcție de evoluția prețului la materialele de construcții.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii