Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Librex, venituri de peste 520.000 de euro în primul trimestru din 2021

Librex, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de carte, a încheiat primul trimestru al anului în curs cu afaceri de 527.000 euro, în creștere cu 280% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
Ionut Radu_2

Rezultatul depășește deja jumătate din afacerile realizate în 2020, de 1 milion de euro.

Creșterea este datorată serviciului de transport gratuit la orice comandă, campaniilor frecvente de reduceri reale cu până la 90% și triplării portofoliului de cărți comercializate.

Spre deosebire de 2020, categoriile de dezvoltare personală și cărți pentru copii au făcut loc pe podium celor de spiritualitate și young adult, în timp ce beletristica s-a menținut în topul vânzărilor.

“Deși piața de carte continuă să se așeze după șocul Covid 19, deciziile noastre strategice ne-au ajutat să încheiem cu bine și acest prim trimestru. Chiar dacă ne mai despart opt luni până la finalul anului, faptul că am atins deja jumătate din încasările totale din 2020 ne ajută să privim cu optimism spre restul lui 2021. Așteptările pozitive sunt motivate și de serviciile pe care urmează să le lansăm în cursul acestui an”, a spus Ionuț Radu, fondator Librex.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii