Cautare




, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Librăria online Librex.ro încheie primul semestru cu afaceri de 920.000 de euro

Librex, unul dintre principalii jucători pe piața de carte, încheie primul semestru al anului în curs cu venituri de 920.000 de euro, cu 147% mai mult decât în perioada similară a anului trecut.
Education,Learning,Concept,With,Opening,Book,Or,Textbook,In,Old

„Având în vedere că veniturile din primul semestru au aproximativ aceeași valoare cu cifra de afaceri realizată pe tot parcursul anului trecut, ne dorim și ne așteptăm ca în semestrul doi să triplăm numărul comenzilor și al încasărilor”, a punctat Ionuț Radu, fondator Librex.

Conform cifrelor interne, aproximativ 1,3 milioane din cărțile vândute, respectiv 66%, au fost semnate de autori străini, ceea ce înseamnă că, din trei cârți vândute de Librex, una este semnată de un autor român.

Autorii români cei mai căutați de către clienții Librex au fost: Dumitru Constantin Dulcan, Ileana Vulpescu, Irina Binder și Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Autorii străini cei mai căutați de către clienții Librex au fost: Neale Donald Walsch, John C. Maxwell, Robert T. Kiyosaki, Anna Todd, Sven Nordqvist, Dan Brown.

Potrivit lui Ionuț Radu, aproximativ 40% dintre comenzi (cca 800.000) au fost plasate, de-a lungul timpului, din București, următorul oraș fiind Clujul, cu aproximativ 10% din total (cca 200.000). Restul celor 50% dintre comenzi provin din restul țării.

Conform statisticilor companiei, un top al celor mai vândute cărți arată astfel:

  1. Conversații cu Dumnezeu. Set 3 volume, de Neale Donald Walsch
  2. Arta conversației, de Ileana Vulpescu
  3. Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason
  4. Sapiens. Scurtă istorie a omenirii, de Yuval Noah Harari
  5. Tată bogat, tată sărac, de Robert T. Kiyosaki
  6. Prietena mea genială, de Elena Ferrante
  7. Inteligența materiei, de Dumitru Constantin Dulcan
  8. Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale, de John C. Maxwell
  9. Studiul China, de T. Colin Campbell
  10. Jamila Cuisine. Cele mai iubite rețete, de Geanina Staicu – Avram

 

Librăria online, Librex.ro, a fost fondată în 2010 și este o afacere 100% românească.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii