Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Librăria Integral îi plătește pe cititori ca să ia o carte

Într-o țară în care librăriile se închid una după alta și sunt înlocuite de magazine cu articole second hand și agenții de pariuri sportive, Editura Integral a lansat în București librăria Integral Booktique.
 aboneaza-te
libraria integral

Cea mai mică librărie din București își propune să fie – pe lângă un spațiu de prezentare și promovare a cărții – un centru cultural, găzduind lansări de carte, expoziții de fotografie și artă, evenimente de PR, workshopuri și evenimente pentru copii, proiecții cinematografice și spectacole teatrale.

Situată într-o zonă ultracentrală, pe Bulevardul Magheru, la parterul Hotelului Ambasador, Librăria Integral se adresează trecătorilor de pe stradă, încercând să-i atragă spre carte cu abordări creative.

În fiecare marți, la Integral Happy Hour, scriitorul Dan-Silviu Boerescu prezintă un show live și se întâlnește cu cititorii, oferindu-le acestora, pe lângă autografe, covrigi, prăjituri și alte surprize culinare certificate de Bucătărescu.

Cea mai recentă surpriză oferită de Librăria Integral o constituie oferta de cărți cu prețuri negative.

În fiecare zi, la Librăria Integral, cititorii care aleg o carte (sau mai multe) din selecția zilei NU plătesc nimic vor primi 1 leu pentru fiecare volum dorit. Astfel, Integral Booktique își propune să stabilească o premieră mondială, fiind prima librărie din lume care plătește cititorii ca să ia cărți.

TOPUL FINANCIAR AL CELOR MAI IMPORTANTE EDITURI DIN ROMÂNIA – ANUL 2018

CELE MAI VÂNDUTE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii