Cautare
, Forbes Staff

Bănci |
|

Libra Internet Bank încheie primul semestru al anului cu un profit net de 46.39 milioane de lei

Libra Internet Bank a încheiat primul semestru din 2018 cu un profit net de 46.39 milioane de lei, dublu comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, când a fost înregistrat un profit net de 23.96 milioane de lei.
Growth profit concept

Potrivit reprezentanților băncii, rezultatul pozitiv a fost obținut în contextul creșterii semnificative a portofoliului de credite, dar și prin optimizarea cheltuielilor operaționale.

„Investițiile noastre permanente și susținute în creșterea calității serviciilor și în inovație tehnologică au făcut ca în prima jumătate a anului să atragem mai mulți clienți noi și să ne putem menține un ritm de creștere ridicat, pe toate liniile de business. Un alt factor important în dezvoltarea băncii îl constituie abordarea de nișă și specializarea avansată pe segmentele profesii liberale, agricultură și real estate, unde suntem recunoscuți drept un partener redutabil”, a precizat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

La sfârșitul primului semestru din 2018, activele nete ale Libra Internet Bank au fost de 4.96 miliarde de lei, în creștere cu 9% față de începutul anului. Soldul surselor băncii a fost de 4.39 miliarde de lei, iar soldul creditelor de 3.06 miliarde de lei. Rata de neperformanță a fost de 1,69%, un nivel mai bun decât media de pe piață.

Libra Internet Bank are o cotă de piață de peste 1% și are dezvoltată o rețea de 50 de sucursale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii