Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Libra Internet Bank finanțează Platinia cu 40 milioane de lei

Libra Internet Bank finanţează cu 40 milioane de lei construcţia ansamblului rezidenţial Platinia, realizat de companiile Florisal şi Drusal, în centrul municipiului Cluj-Napoca.
 aboneaza-te
foto Platinia

Platinia va avea pe primele două niveluri un shopping mall care va însuma aproximativ 13.000 de mp de magazine, cafenele și restaurante. Ansamblul va avea 320 de apartamente cu două, trei și patru camera, cu acces la gradina suspendată amenajată deasupra centrului comercial,  iar locația le va facilita proprietarilor accesul la zona parcurilor, stadionului și Sălii Polivalente. Apartamentele vor fi finalizate în septembrie 2016, iar zona comercială în decembrie 2016. Proiectul se adresează unei clientele premium, după cum afirmă Sile Pușcaș, dezvoltatorul Platinia: „Noi ne adresam unei clientele premium atat prin serviciile oferite cat si prin calitatea constructiilor pe care le dezvoltam si care sunt definite de motto-ul nostru : Living in Luxury”.

Libra Internet Bank a finanțat construcția acestui ansamblu rezidențial pentru că „este cel mai mare proiect în derulare din Cluj-Napoca, oraș cu perspective excelente pe piața imobilară, lucru esențial pentru orice bancă.”, spune Selcuk Senkaya, Director Divizia Large Corporate, Libra Internet Bank.

Înființată în 1996 şi operaţională din 1997, Libra Internet Bank este persoană juridică română, care din mai 2003 face parte din grupul american de investiţii New Century Holdings (NCH), care rulează peste 3 miliarde de dolari în Europa Centrală şi de Est.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii