Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Libra Bank lansează un produs de economisire

Libra Internet Bank lansează un nou produs de economisire care permite clienților să investească în unități de fond, având acces, în paralel și la un depozit garantat, pe o perioadă de șase luni și dobândă fixă.
bank.jpg

Depozitul cu unități de fond permite clienților să investească în două direcții: 50% într-un depozit garantat cu dobandă la șase luni și 50% într-unul dintre fondurile de investiții administrate de OTP Asset Management România SAI SA (OTP AvantisRO sau OTP Obligațiuni).

Astfel, clienții beneficiază de o dobândă atractivă de 2.10% p.a pentru depozitul standard la șase luni, majorată în cazul investiției în fondul de acțiuni cu un bonus procentual de 1%, dar și de valoarea la zi a unităților de fond cumpărate la constituirea depozitelor, în funcție de evoluția înregistrată de fondul de investiții în ultimele șase luni.

Produsul se adreseaza atat persoanelor fizice, cât și celor juridice și poate fi constituit pe o perioadă de maxim șase luni.

Libra Internet Bank a înregistrat, în prima jumătate a anului, un profit de 11,8 milioane lei, în creștere cu 40% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Emil Bituleanu (Libra Bank): În curând investitorii străini se vor uita mai atent la sistemul financiar-bancar românesc

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii