Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Lewis Hamilton ratează Marele Premiu F1 din weekend, fiind testat pozitiv la Covid-19

Pilotul britanic Lewis Hamilton a fost testat pozitiv la Covid-19 şi nu va putea participa la Marele Premiu de Formula 1 de la Sakhir (Bahrain), programat în acest weekend.  
Lewis Hamilton Formula 1

Anunțul a fost făcut marţi de Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) şi echipa sa, transmite Agerpres.

Hamilton “s-a trezit luni dimineaţă cu simptome uşoare şi a fost informat în acelaşi moment că unul dintre contacţii săi înaintea sosirii în Bahrain (săptămâna trecută – n.red) a fost testat pozitiv. Lewis a făcut aşadar un test care s-a dovedit pozitiv. Rezultatul a fost apoi confirmat de un alt test”, precizează Mercedes într-un comunicat.

Echipa germană subliniază, totodată, că britanicul fusese testat de trei ori pe parcursul săptămânii trecute, ultima oară duminică după-amiză, rezultatul fiind de fiecare dată negativ.

Lewis Hamilton a câştigat duminică Marele Premiu al Bahrainului, obţinând a 11-a victorie din acest sezon şi a 95-a din cariera sa.

Britanicul, în vârstă de 35 ani, are deja asigurat al şaptelea său titlu de campion mondial, graţie căruia a egalat recordul deţinut de legendarul pilot german Michael Schumacher.

Mercedes precizează, totodată, că Hamilton se află acum în izolare, conform directivelor sanitare locale, iar numele înlocuitorul său pentru cursa din 6 decembrie urmează să fie anunţat cât mai rapid.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii