Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Leul s-a întărit puternic în fața dolarului

Cursul de schimb calculat de Banca Națională a României (BNR), pe baza cursului cotat de bănci, arată o apreciere a leului în fața dolarului, euro și francului elvețian.
bani.jpg

Cursul valutar de astăzi pentru un dolar, care este cotat indirect pe piața din România, este de 4,0114 lei, cu 1,01% mai mic decât nivelul de ieri. Acesta este cel mai mic nivel înregistat în acest an pentru un dolar.

La un nivel apropiat a mai fost dolarul în data de 6 octombrie 2016, când a fost cotat la 4,0012 lei. Leul s-a depreciat puternic în fața dolarului, după alegerile pentru președinția Statelor Unite ale Americii, din data de 8 noiembrie 2016, care au fost câștigate de Donald Trump.

Din această primăvară, cursul de schimb pentru dolar a început să se echilibreze, nu doar în raport cu leu, ca urmare a scandalurilor legate de modul în care-și exercită funcția noul președinte american.

De asemenea, la cursul de schimb de astăzi euro a coborât cu o,15%, până la nivelul de 4,5563 lei.

În plus, leul s-a apreciat puternic în fața francului elvețian, până la 4,1753 lei, cu 0,1% mai mult decât ieri. În cursul acestui an, cursul de schimb pentru un franc elvețian a variat între 4,1483 lei și 4,2598 lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii