Cautare
, Contributor

Forbes.com

Gastronomie |
|

LETT’S 35, deschis în Dorobanţi după o investiţie de peste 320.000 euro

letts.jpg
Yu-Ka-Nys Alternative a inaugurat recent în zona Dorobanţi a Capitalei LETT’S 35, un restaurant cu specific italienesc, în urma unei investiţii de peste 320.000 de euro.

„Localul este unul cu o imagine exclusivistă, mâncarea este întotdeauna proaspătă şi de calitate, iar preţurile sunt situate sub cele ale restaurantelor comparabile din zonă şi intenţionăm să le păstrăm la acest nivel”, a declarat Nicoleta Ilie, managerul LETT’S 35.

Potrivit reprezentantei companiei, LETT’S 35 dispune de o bucătărie bogată în reţete mediteraneene, cu multe preparate din carne, în special, din peşte şi fructe de mare. „Banii investiţi au fost direcţionaţi către renovarea şi amenajarea spaţiului, angajaţi şi către stocul iniţial de produse”, a mai spus Nicoleta Ilie.

Capacitatea noului restaurant din Dorobanţi, localizat pe strada Radu Beller, este de până la 100 de locuri. Conceptul amenajării este unul minimalist şi radical chic, susţinut de configuraţia spaţiului, înconjurat de o terasă acoperită, ce va fi folosită şi pe perioada iernii cu încălzitoare. LETT’S 35 a fost special gândit pentru a împăca gusturile pretenţioase ale oamenilor de afaceri cu acelea ale pasionaţilor de muzică live.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii