FacebookTwitterLinkedIn

Magazinul are o suprafață de aproximativ 12.000  mp și o echipă de aproape 100 de oameni, pregătiți să raspundă nevoilor iubitorilor de bricolaj, construcții, decorațiuni si grădinărit.

Lucrările de modernizare și rebranding ale magazinului din Sun Plaza au început în acest an, fiind cea de a doua unitate din rețeaua bauMax care a fost modernizată și adaptată imaginii și exigențelor Leroy Merlin, urmând ca în perioada imediat următoare să fie inaugurate încă 2 unități.

„Deschiderea magazinul din Sun Plaza vine să consolideze imaginea și poziția Leroy Merlin în România. Bucureștiul este o piață cheie pentru noi și ne bucurăm astăzi că avem și un al doilea magazin, în zona de Sud a capitalei.  Planurile noastre sunt ambițioase și prin achiziționarea rețelei de magazine bauMax ne-am luat un angajament serios față de clienții noștri, și anume să le oferim cele mai mici preturi, o gamă bogată de produse și servicii impecabile. În cei peste 3 ani pe piața românească am încercat să implementăm filosofia prețurilor mici Leroy Merlin, și, cu fiecare deschidere de magazin, simțim cum aceasta este imbrățișată de un număr din ce în ce mai mare de clienți” a declarat Frédéric Lamy, directorul general  Leroy Merlin România.