Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

L’Erbolario lansează două noi game parfumate

Florile au un farmec aparte nu numai datorită frumuseții și parfumului lor, ci mai ales emoțiilor și sentimentelor pe care le evocă. Recunoscut pentru valorificarea acestora în formulele sale, L’Erbolario lansează două noi game, menite să încânte simțurile, să trezească amintiri și să provoace sentimente de plăcere și relaxare.
Imm_Cart_Vetr_EN_Lilla

Gamele L’Erbolario sunt 100% fabricate în Italia în ambalaj sustenabil, reciclabil și prietenos cu mediul, iar noile formule L’Erbolario testează aromele Lillà Lillà și Indaco.

Lillà Lillà

În limbajul florilor, liliacul are nenumărate înțelesuri, inclusiv sinceritate și inocență. Dar cel mai evocator este cel al iubirii sincere și al emoțiilor primei întâlniri dintre doi îndrăgostiți. Aceste momente de emoție pură pot fi experimentate prin notele flori de liliac, Neroli, Cistus, Ambră, Cedru ale parfumului, dar și prin crema de corp din ulei de bumbac și unt de cocos. Gama este completată de gelul de duș cu extract de nalbă mare și săpunul parfumat, care curăță pielea și îi oferă catifelare, datorită uleiurilor de cânepă și bumbac, parfumând-o în același timp cu aromă de liliac.

Indaco

Indigoul, mai mult decât orice altă culoare, are proprietăți calmante și relaxante, fiind culoarea meditației, intuiției, intimității, misterului. Cerul nopții, abisul oceanului și profunzimea universului, toate pictate în indigo, au inspirat L’Erbolario să creeze o gamă ce evocă serenitate.

Parfumul notelor de pudră de cacao, mușcată egipteană, paciuli indonezian, vanilie de Madagascar, vetiver indian și crema de corp protectoare, cu efect elasticizant și de catifelare, din extracte, uleiuri și unturi care hrănesc intensiv epiderma contribuie la bucuria unui moment. Gama descoperă extractul protector de indigo și florile albastre prin gelul de duș și săpunul parfumat, la care se adaugă extracte de nalbă și uleiuri de in și limba mielului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii