Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Leonardo alege soluția Soft1ERP ca parte a noii strategii pe piața locală

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, împreună cu partenerul său din Cluj-Napoca, ERP Concept Solutions, implementează Soft1 ERP, soluție de business recunoscută la nivel internațional, în cadrul rețelei de magazine de încălțăminte și marochinărie LEONARDO SHOES MARKET SA, ca parte a noii strategii a retailerului pe piața locală.

Compania a ales soluția oferită de SoftOne datorită funcționalităților specifice industriei în care activează și vizează îmbunătățirea productivității cu cel puțin 35%, optimizarea costurilor, monitorizarea calității produselor, fluidizarea vânzărilor, gestionarea eficientă a stocurilor și optimizarea proceselor de fabricație și distribuție.

„Automatizarea operațiunilor unei companii precum Leonardo Shoes Market SA este o provocare și suntem fericiți să facem parte din noua lor strategie. Instalarea on-premise este cea mai bună alegere în cazul Leonardo Shoes Markey SA, întrucât compania are numeroase magazine în toată țara și necesită o infrastructură IT foarte bine pusă la punct. Soft1ERP va asigura rapiditate în operare, configurabilitatea rapoartelor și meniurilor de către useri, flexibilitate, raport cost-functionalități optim, controlul și costurile inventarului, precum și functionalități specifice industriei în care activează”, a declarat Liviu Buligan, Executive Manager, SoftOne România.

 „Procesul de analiză și selecție a soluției ERP a fost unul de lungă durată deoarece eram conștienți de importanța pasului pe care urma să îl facem. Aveam nevoie, pe de o parte, de o soluție matura din punct de vedere tehnologic, dar în același timp capabilă să se muleze pe procesele specifice industriei în care activăm. Alegerea soluției SOFT1 ERP a fost rezultatul unei munci în echipă și doar în momentul în care am fost convinși că putem depăși provocările procesului de implementare am decis să deschidem calea negocierilor finale în vederea achiziționării acestei soluții. Atât în timpul negocierilor cât și acum în perioada de implementare, solicitările noastre au găsit un răspuns prompt, ceea ce ne face să fim încrezători în alegerea făcută”, a declarat Dora Berende, Director General Leonardo Shoes Market SA.

Partenerul SoftOne ERP Concept Solutions beneficiază de o experiență vastă și implementează soluții Soft1 în companii din varii industrii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii