Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Leo Pharma, 300 de metri pătraţi în The Lakeview

lakeview.jpg
Colliers International Romania a intermediat tranzacţia de închiriere prin care reprezentanţa locală a producătorului farmaceutic de origine daneză Leo Pharma a preluat un spaţiu în clădirea de birouri The Lakeview.

Printre criteriile care au stat la baza deciziei de relocare a companiei daneze s-au numărat nevoia de optimizare a operaţiunilor, precum şi calitatea şi confortul noului spaţiu.

“Pentru Leo Pharma, The Lakeview a fost clădirea care a răspuns în întregime cerinţelor companiei, încă de la prima vizionare”, a declarat Oana Sirbu, Associate în cadrul departamentului de birouri al Colliers International Romania.

Vezi ce dezvoltator internaţional a cumpărat un teren în zona Floreasca-Barbu Văcărescu

Situată în partea de nord a Bucureştiului,  The Lakeview a fost distinsă drept clădirea de birouri a anului 2010 in cadrul galei CEE Quality Awards. Proiectul a fost livrat în primul trimestru al anului 2010, având o suprafaţă totală închiriabilă de 24.000 de metri pătraţişi beneficiază de 480 locuri de parcare, plus conexiuni la reţeaua de transport public. În prezent, clădirea este ocupată în proproţie de 100% de către chiriaşi precumPwC, RBS, Huawei, Colgate Palmolive sau Philips.

Află cum poate fi revitalizată o clădire de birouri care a luat foc

“Deşi clădirea nu a avut niciodată un spaţiu vacant de la finalizare, am reuşit, pe parcursul anilor, să atragem câţiva chiriaşi noi cu care am avem angajamente pe termen lung, aşa cum a fost Huawei anul trecut sau Philips în această vară. Cel mai recent succes al nostru îl reprezintă Sodexo, care îşi va deschide primele spaţii de catering din Bucureşti pe 7 ianuarie 2013, sau Leo Pharma, care se va reloca în The Lakeview la sfârşitul lunii februarie”, a declarat Mihai Plăeşu, Business Development Director AIG/Lincoln România.

Potrivit raportului de piaţă publicat de către Colliers la finele trimestrului al treilea al anului curent, competiţia in zona Floreasca – Barbu Vacarescu se va accentua în următoarea perioadă, pe fondul începerii pre-închirierii proiectelor anunţate în prima jumătate a anului. Livrarea noilor dezvoltări, planificate pentru 2013 – 2015, va coincide cu perioada în care o mare parte a contractelor existente vor ajunge la maturitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii