FacebookTwitterLinkedIn

A patra generație Moto G este mai subțire și are un ecran full HD de 5,5 inci, alături de o cameră de 13 MP care promite poze clare. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu o baterie de 3000mAh, ce asigură autonomie de o zi și un procesor octa-core foarte rapid. În plus, aparatul poate fi încărcat rapid prin TurboPowerTM, ce oferă șase ore de putere în schimbul a 15 minute de încărcare.

MotoG4

Telefonul este dotat cu un sistem de operare Android™ 6.0.1 Marshmallow, iar memoria RAM este de 2GB, spațiul de stocare fiind de 16 sau 32GB.

Razvan Sturza

“Din punct de vedere al design-ului, atributele Moto sunt prezente; este un telefon care este stilizat, dar aceste caracteristici pot fi mai puțin explicate, ele fiind clare în momentul în care ai telefonul în mână. Moto G4 este un telefon ce are specificații foarte bune, o funcționalitate pe măsură, și totul la un preț foarte competitiv”, a detaliat Răzvan Sturza, Mobile Business Group Manager România, Lenovo România.

Moto G4 este disponibil de astăzi în rețeaua de magazine Orange la 19 euro alături de abonamentul Orange Me 25 sau la preț standard de 209 euro (TVA inclus).