Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Tech |
|

Lenovo a prezentat noua sa gamă de laptop-uri de gaming, Legion 2021

Lenovo a prezentat în România noul portofoliu de gaming Legion 2021, ce include laptopurile Legion 7, cu ecran imersiv de 16 inci, Legion 5 Pro și Legion 5. Acestea sunt completate de monitoarele Legion Y25-25 și G27e-20, un Tower Legion T7, headset-urile H200 și H600, tastatura Legion K500 și mouse-ul M600.
Lenovo Legion 5 PRO.[3089]

Noile laptop-uri sunt disponibile cu procesoare AMD Ryzen 5000 H sau Intel Comet Lake sau Intel Rocket Lake și cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX din seria 30. Modelele Legion 5 Pro și Legion 7 beneficiază de primele ecrane QHD de 16 inci și format 16:10, care acceptă NVIDIA G-sync și AMD FreeSync. În plus, laptopurile dispun de suport HDR 400 și precizie de culoare 100% SRGB, cu o luminozitate maximă de peste 500 de niți pentru o calitate superioară a imaginii.

Răcirea a fost de asemenea îmbunătățită, sistemul de ventilație Lenovo Legion Coldfront 3.0 permițând un flux de aer crescut cu până la 18% comparativ cu sistemul anterior.

„Suntem mândri de noul portofoliu de gaming Legion ce conține produse dezvoltate în funcție de feedback-ul gamerilor din întreaga lume. Inginerii Lenovo nu au făcut niciun compromis atunci când au dezvoltat noile laptopuri Legion 5, 5 PRO și 7. Acestea se comportă impecabil în ceea ce privește performanța în timpul celor mai solicitate jocuri și au un design elegant, care se potrivește atât pe o masă de birou într-o companie, cât și pe mesele celor mai avizi gameri”, a declarat Lucian Condruz, Consumer Sales Leader, Lenovo România.

Modelul Legion 5 este disponibil începând de la 3.999 lei la partenerii Lenovo din România, iar laptopul Lenovo Legion 5 Pro poate fi achiziționat la prețul recomandat de 4.999 lei. Legion 7, pentru gamerii profesioniști, este disponibil începând de la 8.499 lei în magazinele partenere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii