Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Lenovo lansează noile dispozitive convertibile cu Windows 8

Ideapad-Yoga-11_08.jpg
Lenovo a lansat în România două noi PC-uri Ultrabook convertibile, concepute pentru Windows 8/RT. Noile produse sunt IdeaPad Yoga, o combinaţie avangardistă de divertisment şi productivitate, şi ThinkPad Twist, un dispozitiv business care adaugă o nouă dimensiune tabletei convertibile tradiţionale.

Aceste calculatoare personale marchează un moment de transformare a interacţiunii cu PC-urile şi redefineşte viitorul tehnologiei personale mobile.

“Convertibilele Ultrabook Lenovo abordează nevoile unice ale consumatorilor şi companiilor, făcând trecerea către noul model de interacţiune cu PC-urile, prin ecrane tactile,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova. “Convertibilele Lenovo transformă total experienţa utilizării tehnologiei personale. Flexibilitatea oferită de noile dispozitive adaugă un grad fără precedent de versatilitate în utilizare”, a adăugat Aurel Neţin.

IdeaPad Yoga 13, convertibil în moduri unice

Sistemul revoluţionar de deschidere al lui IdeaPad Yoga permite o rotatie a monitorului de până la 360 de grade. Aceasta mişcare transformă laptopul într-o tabletă dintr-o singură mişcare.  Fiind unul din primele Ultrabook-uri multi-modale din lume, Yoga 13 oferă un înalt nivel de flexibilitate între aplicaţiile de office şi cele de divertisment, fără compromisuri. Echipat cu puternicele procesoare Intel® Core™ din a treia generaţie şi cu noul Windows 8, Yoga 13 oferă performanţe de nivelul unui laptop pe toată durata zilei, datorită celor opt ore de autonomie a bateriei instalate într-o carcasă de numai 16.9 mm. Prin rabatarea monitorului, Yoga 13 se transformă într-o tabletă cu abilităţi multimedia, asigurate de sistemul Dolby® Home Theatre®. Imaginile, filmele şi paginile web  arată uimitor pe display-ul IPS de inaltă definiţie cu o dimensiune 13.3 inci. Utilizatorii îşi pot răsfoi albumele foto folosind tehnologia Motion Control sau îşi pot folosi degetele pe acest ecran multi-touch.

IdeaPad Yoga 11  – echilibru între putere şi mobilitate

Varianta cu ecran mai mic, Yoga 11, este cel mai subţire PC multi-modal din lume, cu o grosime de numai 15.6 mm. Designul subţire al noului Yoga 11, ecranul de 11.6 inci şi autonomia bateriei de 13 ore îl recomandă ca fiind un excelent partener pentru consumatorii foarte mobili. Echipat cu NVIDIA Tegra 3 – singurul procesor quad-core din lume pentru Windows RT, Yoga 11 le permite utilizatorilor să urmărească filme HD, să joace jocuri, să se conecteze şi să fie productivi toată ziua cu aplicaţii Microsoft Office. Iar ca un bonus, atât Yoga 13 cât şi Zoga 11 pot fi folosite în moduri complet noi: pot fi convertite în modul Stand pentru vizionarea filmelor şi a fotografiilor, sau în modul Cort pentru jocuri sau videochat.

“IdeaPad Yoga 11 este un dispozitiv elegant, uşor şi subţire, care îmbină avantajele unei tablete cu puterea unui laptop”, a declarat Aurel Nețin, director general Lenovo Romania, Bulgaria şi Republica Moldova.

ThinkPad Twist adaugă un nou orizont micilor companii

ThinkPad Twist le oferă o soluţie celor care vor un dispozitiv accesibil care le poate face pe toate. Oferă performanţa deplină a unui Ultrabook şi încă ceva: monitorul se pliază spre spate şi transformă laptopul într-o tabletă. Convertibilul ThinkPad Twist de 12.5 inci le oferă profesioniştilor tehnologiile de care au nevoie atât pentru compania lor cât şi pentru utilizările personale. Pentru o productivitate  excepţională,  echiparea maxima a ThinkPad Twist oferă procesoare Intel® Core™ i7 din a treia  generaţie, Windows 8 Pro, conectivitate 3G opţională, stocare până la 500 GB sau 128 GB SSD, precum şi tastatura legendară, calitatea şi fiabilitatea familiei de produse ThinkPad. Utilizatorii pot lucra ore în şir datorită autonomiei de aproape o zi a bateriei, iar productivitatea lor creşte datorita capacitatii acestui Ultrabook de a-şi reveni rapid din modul standby, la fel ca o tabletă. Această puternică maşinarie este prevăzută cu software dedicat icilor compaanii, precum Lenovo Solutions for Small Business asistat de Intel Small Business Advantage şi Lenovo Cloud Storage oferit de SugarSync.

Ecranul luminos 350nit IPS al lui ThinkPad Twist şi sistemul audio Dolby® Home Theatre® produc o experienţă multimedia de excepţie.  Atât prezentările profesionale cât şi filmele pot fi de asemenea redate pe un monitor exterior cu ajutoul iesirilor mini-HDMI sau DisplayPort. La fel ca Zoga,  Twist se poate transforma în noi moduri, precum poziţia Stand, excelentă pentru lucrul în colaborare, prin intermediul ecranului tactil.

Servicii flexibile şi suport

Lenovo oferă o suită de servicii pentru noile dispozitive, inclusiv  Garanţia In-Home pentru reparaţii la domiciliul sau compania utilizatorului, sau Protecţie la Defecţiunile Accidentale, pentru a asigura riscul unor defecţiuni provocate de loviri, contaminare cu lichide, şocuri electrice sau defecţiuni ale ecranelor. O linie întreagă de Servicii Lenovo pentru IMM-uri susţin noul ThinkPad Twist. Clienţii pot alege dintr-un portofoliu de garanţii extinse şi alte servicii de protecţie a datelor, valoroase pentru companiile mici. Ai mult, tehnicienii Lenovo sunt disponibili atunci când este nevoie de ei, prin sesiuni de service de la distanţă sau prin telefon.

Preţul IdeaPad Yoga 13 porneşte de la 3299 lei. IdeaPad Yoga 11 este disponibil începând dde la 3999 lei, iar ThinkPad Twist va fi oferit la preţuri începând de la 4999 lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii