FacebookTwitterLinkedIn
Aurel Netin

„Mobilitatea reprezintă una dintre provocările stilului de viață modern, iar consumatorii se orientează tot mai mult către dispozitive mai ușoare, mai mici și cu o autonomie cât mai mare. Yoga Book reprezintă răspunsul Lenovo pentru consumatorii care își doresc un dispozitiv revoluționar care să poată fi utilizat cu o ușurință uimitoare atât pentru activitățile de lucru și productivitate, cât și pentru divertisment”, a declarat Aurel Nețin, Director și General Country Manager la Lenovo România.

Mai precis, gadgetul parcă este creat cât mai aproape de dorințele noii generații și este o dedicație pentru creativi. Pentru prima dată, pasionații de gadgeturi pot încerca tastatura virtuală cu touch, ce pare „ciudată” la prima atingere, dar care întrece funcționalitățile oferite de tabletele convenționale. Cei care își iau notițe des sau cei care sunt pasionați de desen au în pachet accesorii de scriere – caiet și un stylus cu dublă utilizare. Atunci când caietul este așezat pe suprafața tastaturii, stylusul poate fi folosit ca un stilou real pe hârtie, sau utilizatorii pot scrie direct pe suprafața tastaturii. În ambele cazuri, tot ceea ce se creează este digitalizat în timp real și salvat în aplicația de notițe Lenovo.

Citește și: Lenovo relansează brand-ul Moto pe piața locală, odată cu modelul Moto G4, și vrea 10% din piața smartphone-urilor

Noul produs, ce arată ca o carte,  are o grosime de 9,6 mm închis, cu margini de până la 4,05 mm. Cântărește 690 g, poate fi rotit la 360 de grade, iar pentru că cei de la Lenovo au vorbit despre portabilitate și productivitate, durata de viață a acumulatorului este de 15 ore.

Yoga Book 1

De asemenea, dispozitivul are un ecran IPS FHD de 10” și vine cu memorie de 64 GB. Disponibil atât cu sistem de operare Android 6.0, cât și cu Windows 10, Yoga Book poate fi achiziționat în variantele Champagne Gold sau Gunmetal cu Android, și în versiunea Carbon Black pentru dispozitivele cu Windows.

Aparatul este disponibil la partenerii autorizați online din România pentru un preț de aproximativ 3.200 RON pentru versiunea cu Windows și 2.900 RON pentru cea cu Android, urmând să ajungă în scurt timp și la partenerii din retail și telecomunicații.