Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Lenovo a lansat seria de produse ThinkPad X1

Lenovo a lansat noua gamă de produse X1, care include tableta ThinkPad X1, ThinkPad X1 Yoga, ThinkPad X1 Carbon, și desktop-ul ThinkCentre X1 all-in-one.
Thinkpad_T460

ThinkPad X1 oferă funcții prin intermediul unor module opționale de tip clip-on. Astfel, modulul Productivitate a fost conceput pentru ca bateria tabletei să reziste până la 15 ore fără a fi încărcată. Al doilea modul, Presenter, include un mini proiector și port HDMI destinat prezentărilor, iar celălalt modul, 3D Imaging este prevăzut cu camera Intel RealSense și se adresează utilizatorilor care doresc să realizeze imagini 3D.Tableta include un panou detașabil în spate, pentru acces rapid și upgrade-uri, și tastatura ThinkPad.

GALERIE FOTO: VEZI CUM ARATĂ PRODUSELE THINKPAD X1

ThinkPad X1 Yoga are 0,66 inci și 1,2 kilograme, un display Samsung OLED opțional, tastatură Lift and Lock patentată, care retrage tastele în modulul tabletă și un stylus activ care se poate fixa și încărca în sistem.

ThinkPad X1 Carbon are o diagonală de 14 inci și a trecut printr-o serie de îmbunătățiri, cum ar fi mai multe opțiuni de afișare, capacitate de memorie și stocare sporite, conectivitate îmbunătățită și reducerea greutății la 1,2 kilograme.

În ceea ce privește desktop-urile, compania Lenovo a lansat ThinkCentre X1 AIO, cu un cadru de 11 milimetri și ecran anti-reflexiv. Este conceput să prevină acumularea de praf, una dintre cele mai frecvente cauze ale avarierii componentelor hardware pentru desktop-uri.

Totodată, Lenovo a lansat și monitorul ThinkVisiom X1, de 7,5 milimetri. Integrează un ecran anti-reflexiv edge-to-edge UltraHD de 27 inci și include opțiuni extinde de conectivitate precum un port USB C.

 

  • Tableta ThinkPad X1 va fi disponibilă începând cu luna februarie, la prețul de 899 de dolari.
  • Modulul Productivity va fi disponibil începând cu luna februarie, cu un preț de pornire de 149 de dolari.
  • Modulul Projector va fi disponibil începând cu luna mai, cu un preț minim de 279 de dolari.
  • Modulul 3D Imaging va fi disponibil începând cu luna mai, la prețul de 149 de dolari.
  • ThinkPad X1 Yoga va fi disponibil începând cu luna ianuarie, la prețul minim de 1.449 de dolari. Modelele OLED vor fi disponibile începând cu luna aprilie. Preturile vor fi anunțate la momentul respectiv.
  • ThinkPad X1 Carbon va fi disponibil începând cu luna februarie, la un preț ce pornește de la prețul de 1.299 de dolari.
  • ThinkCentre X1 AIO va fi disponibil începând cu luna martie, începând de la 1.029 de dolari.
  • ThinkVision X1 va fi disponibil începând cu luna martie, la prețul minim de 799  de dolari.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii