Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Lenovo încheie achiziţia diviziei de servere business x86 de la IBM în România

Lenovo și IBM au anunțat astăzi că au încheiat cu succes achiziția diviziei de servere business x86 în România și au finalizat mutarea angajaților IBM x86 și a operațiunilor la Lenovo.
lenovo.jpg

Lenovo a încheiat achiziția diviziei de servere x86 de la IBM la nivel mondial, finalizarea achiziției fiind anunțată iniţial la 1 octombrie 2014. Datorită numărului mare de țări și de procese implicate în EMEA, compania a anunțat că atât angajații, cât și operațiunile din această regiune, vor fi mutate pe parcursul a câtorva luni pentru a asigura o integrare armonioasă.

Divizia de servere a companiei americane IBM a fost achiziționată pentru suma de 2,3 miliarde de dolari, după ce în 2005 a cumpărat de la IBM divizia de PC-uri a și brandul de PC-uri Think.

Cele două companii au creat și o alianţă strategică în care Lenovo va avea rolul de Original Equipment Manufacturer (OEM) (Producatorul Original de Echipament) pentru IBM și va revinde produse selectate din portofoliul IBM de stocare și software, lider pe aceste segmente. Această alianță strategică se traduce prin faptul că Lenovo poate oferi aceste produse ca soluţii complete si integrate de IT clienţilor săi şi îi permite să satisfacă o gamă mai largă de necesități de business ale acestora.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii