Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Lem’s a înregistrat vânzări de 255 milioane lei anul trecut

Reţeaua de magazine Lem’s, controlata de familia omului de afaceri Alexandru Rizea, a înregistrat anul trecut veniture în creştere cu 10% faţă de 2013, afacerile rețelei ridicându-se la 255 milioane lei.
Alexandru  Rizea

„Într-o piaţă care stagnează, creşterile unora dintre jucători, printre care suntem şi noi, sunt practic redistribuiri ale cotelor de piaţă deţinute de ceilalţi. 2014 a fost un an aşa cum ne-am aşteptat: consumul a crescut modic, cu 1-2%. Noi am reuşit o creştere de două cifre prin menţinerea interesului faţă de clienţii din zona premium, dar şi datorită orientării producţiei către modele noi din segmentul economic” declara Alexandru Rizea, director general Lemet.

Anul trecut compania adeschis 4 noi magazine a căror suprafaţă însumată depăşeşte 6.000 de metri pătrați, dintre aceştia 2.000 metri pătrați sunt în Bucureşti.

„Valoarea totală a investiţiilor din ultimii cinci ani în magazine este de aproximativ 50 milioane lei. Sunt investiţii realizate în concordanţa cu dezvoltarea tendinţelor de consum ale românilor. Am dorit să dezvoltăm reţeaua de magazine Lem’s în toata țara la standarde noi, iar acum suntem prezenţi în această configuraţie în aproape toate judeţele țării”, mai spune Alexandru Rizea.

Citește mai multe despre povestea afacerii familiei Rizea

Anul trecut Lem’s a demarat proiectul unei noi fabrici pe platforma de la Brebu, aceasta urmând să fie finalizată în a doua parte a anului. În noua fabrică se vor dezvolta produse din lemn masiv, iar investiția se ridică la arproximativ 5 milioane de euro şi este susţinută parţial prin accesarea de fonduri europene.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii