FacebookTwitterLinkedIn

Alte magazilene deschise recent sunt în Constanța, Pitești sau Craiova.Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul Lem’s.

Magazinul din Sighetu Marmației se întinde pe o suprafaţă de 850 metri patrați. Odată cu inaugurarea acestui spațiu comercial reţeaua Lems’s a ajuns la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de metri patrati.

În prima jumătate a acestui an am inaugurat 6 magazine, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidem alte nouă unități. Extinderea rețelei de magazine Lem’s continuă, urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase datorită lansării de game și produse noi. Deschiderile de magazine Lem’s vor urmări centre comerciale noi. Când vine vorba de mobilier, preferințele și nevoile românilor sunt în continuă schimbare, astfel lucrăm constant la îmbunătățirea și lansarea de noi produse în condițiile în care principalul nostru obiectiv este acela de a mobila casele românilor.” declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Compania Lemet, deținută de omul de afaceri Alexandru Rizea,  a dezvoltat brandul de magazine Lem’spentru desfacerea produselor sale. Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 metri patrați. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1,2 milioane de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă