FacebookTwitterLinkedIn

După deschiderea celor două noi showroom-uri, suprafață totală de retail a Lem’s atinge aproximativ 72.000 de metri pătrați.

Lemet va deschide noul magazin Lem’s din Târgoviște săptămâna aceasta. Investiția în acesta se ridică la 1,2 milioane de lei. Noul showroom va avea o suprafață de 1.300 metri pătrați. Pentru a marca inaugurarea magazinului, Lem’s Târgoviște, compania va avea o perioadă promoțională specială între 24 iulie și 27 august.

„Rețeaua de magazine Lem’s a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multă energie și pasiune și vom ajunge, după deschiderea magazinului din Târgoviște, la 77 de magazine Lem’s în toată țara. Planurile noastre de extindere continuă, cu atingerea celor mai importante magazine din România unde nu suntem încă prezenți”, a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet și fondatorul companiei.

Magazinul Lem’s Târgoviște este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta, după cel din Satu Mare. În amenajarea acestuia au fost investiți 0,7 milioane de lei, pentru o suprafață de 600 de metri pătrați.

Atunci când realizăm amenajarea unui magazin, întotdeauna avem în vedere crearea unor spații care să te facă să te simți acasă și să te ajute mai bine să îți dai seama cum i-ar sta mobilierului Lemet la tine în casă”, a detaliat Adrian Rizea, directorul comercial al Lem’s.

Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi. Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperind o suprafaţă de peste 40.000 de metri pătrați. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3,5 milioane de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.