Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Legendarul antrenor Arsene Wenger pleacă de la Arsenal Londra după mai bine de două decenii

Antrenorul Arsene Wenger va părăsi echipa Arsenal Londra, la finalul acestui sezon, după 22 de ani de activitate pe banca tehnică a londonezilor, informează News.ro.
Arsene-Wenger

Arsene Wenger (68 de ani): „Sunt recunoscător că am avut privilegiul să servesc acest club atâţia ani memorabili. Am condus clubul cu angajament şi integritate depline. Le doresc tuturor iubitorilor echipei Arsenal să aibă grijă de valorile clubului”.

Stan Kroenke, acţionarul majoritar al clubului, a descris ziua de vineri, în care a făcut anunţul despărţirii de Wenger, ca fiind „una dintre cele mai dificile zile” pe care a avut-o vreodată în sport.

În cei 22 de ani, cu Wenger la conducere, Arsenal a câştigat de trei ori titlul în Premier League şi de şapte ori Cupa Angliei, reuşind eventul în 1998 şi 2002.

A câștigat de trei ori titlul de “Cel mai bun antrenor în Premier League”.

Bilanțul său la Arsenal este: 1.228 de meciuri, 704 de victorii, 279 de egaluri și 245 de înfrângeri.

În actuala ediție de Premier League, cu trei etape înainte de final, Arsenal se află pe locul 6, departe de poziția a patra, care i-ar asigura prezența în Champions League. Actuala poziție îi asigură prezența în ediția viitoare a Europa League.

De asemenea, Arsenal este calificată în semifinalele actualei ediții Europa League, urmând să întâlnească săptămână viitoare echipa spaniolă Atlético Madrid.

TE DOARE CAPUL? VEZI CARE ESTE CONSUMUL DE PUBLICITATE TV PENTRU MEDICAMENTE! 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii