Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Lecţiile de business ale unor foşti piloţi ai US Navy

studenti_elevi_scoala.jpg
Doi foşti piloţi ai US Navy, cu peste 20 ani de experienţă în domeniul militar, au susţinut la Bucureşti, un seminar despre inovaţie şi leadership în afaceri.

Lawrence Slade şi Vanessa Christie, membri ai companiei Prevailance care oferă consultanţă în domeniul apărării naţionale, inovării şi tehnologiei, le-au oferit participanţilor perspectiva americană în legătură cu inovaţia , iar printre temele dezbătute la întâlnire au fost şi aviaţia şi leadershipul din punctul de vedere al femeilor dar şi impresionanta poveste a lui lawrence Slade care a fost prizonier de război timp de 43 de zile în timpul primului război din Golf.

Vanessa Christie ne-a spus că are peste 30 de misiuni de luptă la activ şi că „atât timp cât de întorci în viaţă, le considerăm misiuni realizate cu succes”. „Să pilotezi un avion F-14 a fost fantastic şi să fii femeie în aviaţie a presupus multe provocări, dar a fost şi o experienţă uimitoare. Cred că este mereu o provocare atunci când eşti în minoritate şi trebuie depăşeşti anumite idei legate de stereotipuri şi să îşi îndeplineşti misiunile, dar eu mereu am fost concentrată pe ceea ce trebuia să fac şi nu am avut niciodată probleme”, a mai precizat ea.

Mai mult, ea ne-a explicat cum vede legătura dintre domeniul militar şi cel de afaceri. „Chiar dacă oamenii îţi spun „nu”, tu mereu trebuie să găseşti o cale să rezolvi situaţia. Aceasta este şi legătura între domeniul militar şi business, eu m-am obişnuit să mă concentrez pe rezultatul final, să caut un mod de a ajunge în acest punct. Şi acelaşi principiu îl aplic foarte des şi acum în business, atunci când oamenii îmi spun că nu pot să fac un lucru eu ştiu că există cel puţin o altă cale”, a mai spus ea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii