FacebookTwitterLinkedIn

În prezent Senior Vice-President la Walt Disney Company, Bart Decrem a condus divizia de jocuri pentru dispozitivele mobile a Disney, divizie care a creat unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru smartphone ale companiei, printre care Where’s My Water, Temple Run: Oz sau Where’s My Mickey. Înainte de această perioadă, el a înfiinţat Tapulous, una dintre primele companii din lume care dezvolta jocuri pentru iPhone şi cea a creat Tap Tap Revenge, cel mai cunoscut joc cu teme muzicale al tuturor timpurilor.

Până în prezent, Bart a coordonat dezvoltarea a 23 de jocuri care au ajuns numărul 1 în App Store, a pus bazele Flock (startup cumpărat de Zynga), Eazel (companie vândută către Disney) şi s-a ocupat de activităţile de marketing şi dezvoltare de business pentru lansarea Firefox 1.0. Născut şi crescut în Belgia, Bart Decrem a pornit prima afacere la vârsta de 13 ani. De-a lungul timpului, Bart a fost nominalizat în „Top 100 most creative people in business” (Fast Company, mai 2009), „2010 Creativity 50” (Advertising Age, martie 2010) şi în „Silicon Valley Future Superstars” (Newsweek, aprilie 2010).

Antreprenor cu experienţă, Bart va discuta despre strategia Disney pentru dezvoltarea jocurilor pentru dispozitivele mobile şi modul în care aceasta poate fi utilizată de startup-uri pentru a crea jocuri cu milioane de utilizatori. Discuţia va fi urmată de întrebări din partea audienţei şi networking.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online.