Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

Lideri |
|

LEADERS Education: Pregatește-te să iei altitudine!

comunicat_LEADERS_Education_2013.jpg
În toamna acestui an, Fundația LEADERS organizează pentru studenții din Universitatea de MedicinăVetereniară București și din Universitatea Tehnică de Construcții București programul LEADERS Education, care le va oferi acces la ingredientele necesare pentru o carieră de succes – încredere, viziune, valori, comunicare eficientă, muncă de echipă și multe altele.

“Spune-mi și voi uita. Învață-mă și îmi voi aminti. Implică-mă și voi învăța.” Acesta este principiul pe baza căruia Fundația LEADERS a organizat această “școală altfel”, care aduce, pe lângă informațiile teoretice oferite într-o manieră profesionistă, o latură practică, în care lideri români din diverse arii de activitate le prezintă studenților modul în care au reușit să creeze echipe, să facă performanță, să inspire oameni sau să aducă progresul. În cadrul programului LEADERS Education participanții învață într-un mod practic cum să alcătuiești o schemă organizațională, să eficientizezi comunicarea în cadrul companiei, să delegi responsabilități, sau să utilizezi cu ușurință instrumente precum Diagrama Eisenhower.

Programul se va desfășura pe parcursul a cinci săptămâni, în lunile octombrie și noiembrie, câte o zi pe săptămână, în intervalul orar 17.00 – 20.30. Cele cinci teme abordate în cele cinci zile de leadership aplicat sunt bazele leadership-ului, valori, comunicare, echipă și managementul timpului.

Programul LEADERS Education din cadrul Universității de Medicină Vetereniară București, adresat studenților la Medicină Veterinară, Chimie, Biologie și Biochimie, începe pe 23 octombrie, iar programul LEADERS Education din cadrul Universității Tehnice de Construcții București București, adresat studentilor de la Universitatea de Construcții, Mecanică și Știința și ingineria materialelor, începe pe 5 noiembrie.

Programul este oferit gratuit studenților cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani din universitățile partenere, care pot aplica pe www.leaderseducation.ro.

Din 2009 până în prezent , LEADERS Education a fost livrat în 5 universități  și a implicat peste 1200 de studenți. În această toamnă se află la a 12-a ediție în Universitatea de Medicină Vetereniară București și la a 13-a în Universitatea Tehnică de Construcții București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii