FacebookTwitterLinkedIn

În plus, au apărut industrii care solicită produse specifice de asigurare, susțin reprezentanții companiei de brokeraj în asigurări, Leader Team Broker.

Aceștia apreciază că „deja, studii efectuate în ultima parte a anului trecut de companii specializate au indicat faptul că un român din trei este interesat fie de o poliță de asigurare de viață fie de una facultativă pentru locuință iar aproape jumătate dintre ei de o poliță de sănătate. Dacă analizăm cererile venite din zona corporate, descoperim de asemenea câteva tendințe interesante. Cererile de asigurări IT&C și răspundere profesională vor continua să crească, cel mai probabil pe fondul accelerării digitalizării și al nevoilor de limitare a riscului de atac cibernetic. Vor crește foarte mult cererile de polițe de asigurare de garanții și cele de asigurări pentru construcții-montaj din industria construcțiilor. În opinia noastră, vor crește și cererile de produse de asigurare venite din industria farmaceutică dar și din cea de bunuri și produse alimentare (FMCG – n.n.)”, a explicat directorul executiv al Leader Team Broker.

În ceea ce privește compania, pe fondul accelerării digitalizării, Leader Team Broker a anunțat că-și va concentra investițiile pentru a dezvolta soluții de accesare online a produselor de asigurare din portofoliul propriu și consolidarea echipei proprii.

În 2020, compania a lansat EVA, primul consultant virtual, dedicat polițelor de sănătate, cu ajutorul căruia o persoană poate analiza costurile și beneficiile unei polițe interne sau internaționale și poate lua o decizie în mai puțin de 5 minute. Anul acesta, spun reprezentanții Leader Team Broker, investițiile vor fi direcționate către vânzarea  online de asigurări și soluții inovatoare pentru segmentul de clienți corporate.

„Pentru Leader Team Broker, 2020 a fost un an de consolidare și investiții. Chiar dacă nu ne-am atins obiectivele inițiale, am reușit să încheiem anul cu creștere, atrăgând clienți noi. Am încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 6 milioane de euro iar noile direcții de business identificate ne fac să fim încrezători în 2021. Titlul de „Brokerul anului în asigurări din 2020”, a venit să încununeze eforturile excepționale ale echipei noastre, într-un an plin de dificultăți”, a declarat Răzvan Rusu, fondator Leader Team Broker.

Compania, care are în portofoliu peste 700 de soluții si produse de asigurare oferite de peste 30 de asigurători naționali și internaționali (piața Lloyds). Leader Team Broker a fost fondată în 2006 antreprenorul Răzvan Rusu. Compania numără în prezent 40 de angajați și parteneri, care oferă servicii de brokeraj atât în Bucuresti cât și la nivel național prin birourile existente în Sibiu, Brașov, Deva, Oradea și Bacău.