FacebookTwitterLinkedIn

Cerceii Le Midì

Simpla unire a două perle printr-un fir de aur de 18kt a dat naștere unor bijuterii apreciate și căutate de majoritatea doamnelor. Colecţia se concentrează pe aceleași două simboluri pline de semnificaţii ale brand-ului Le Midì: perla și trandafirul, iar modelele combină cu mult rafinament doar perle de nuanţe diferite sau trandafiri sculptaţi manual în coral roșu sau roz cu perle și aur de 18kt.

Calitatea supremă a cerceilor Le Midì este că pot completa orice ţinută, în orice moment al zilei, fiind cu adevărat detaliul care face diferenţa.

Cerceii Le Midì sunt disponibili la Boutique-ul Le Midì și în reţeaua magazinelor Cellini.

cerceii 1

Colierul Rosaperla

Versiunea de vară a colecţiei Rosaperla este colierul ce unește perla cu trandafirul – cele două simboluri în jurul cărora sunt create bijuteriile Le Midì – printr-un șir de pietre de cuarţ fumuriu. Colierul iese în evidenţă nu doar prin forma deosebită, ci și datorită pietrelor semi-preţioase mai putin obișnuite folosite de designerii italieni: perla baroc și cuarţul fumuriu.

Perlele baroc au forme neregulate, sunt unice și foarte frumoase, în timp ce pietrele de cuarţ fumuriu au proprietăţi energetice pozitive.

Colierele Rosaperla sunt disponibile la Boutique-ul Le Midì și în reţeaua magazinelor Cellini.

colier

Cerceii Firenze

Cerceii Firenze sunt bijuterii de o fineţe extremă ce atrag atenţia prin simplitatea transformată în pură eleganţă. Numele colecţiei nu a fost ales la întâmplare, orașul Firenze fiind considerat unul dintre cele mai frumoase și elegante orașe din lume.

Foarte rafinaţi și foarte speciali, cerceii Firenze dovedesc incontestabil că perlele continuă să fascineze de secole, fiind simpla definiţie a eleganţei și a feminităţii.

Lansată la începutul anului, linia Firenze a devenit în scurtă vreme un must-have al anului 2015.

Cerceii Firenze sunt disponibili exclusiv la Boutique-ul Le Midì, Calea Dorobantilor nr. 172

cerceii 2