Cautare
, Staff

Afaceri |
|

Lavazza lansează un nou centru de training în București, în parteneriat cu Coca-Cola HBC România

Lavazza lansează un nou centru de training în România, în parteneriat cu Coca-Cola HBC România.
Mirko Giordano, trainer Lavazza

Centrul va oferi training specialiștilor în cafea, oferindu-le oportunitatea să cerceteze și să experimenteze rețete noi de cafea.

România este o piață importantă pentru Lavazza. Având o rețea de centre de training în continuă dezvoltare în întreaga lume, astfel fiind cel mai mare laborator de cafea de acest gen din lume, ne-am propus să aducem cultura de cafea italiană de calitate premium Lavazza mai aproape de publicul din România”, a declarat Paola Autiero, director de marketing Lavazza Europa de Est.

Noul centru de training Lavazza va prezenta arta preparării cafelei, metode prin care boabele de cafea să-și păstreze calitatea intactă atât în momentul pregătirii băuturii, cât și în momentul în care este consumată. Centrul va oferi, de asemenea, cursuri pentru barista și profesioniști în domeniu printr-un program care îmbină degustarea de cafea, informații despre tot ce înseamnă cultivarea și apoi recoltarea boabelor de cafea, design al cafelei și arta latte-ului.

Mai mult de 91%  din populația României de peste 18 ani este consumatoare de cafea, arată datele companiei.

 

În 2017, mai mult de 7.000 de cursuri au fost organizate de centrele de training Lavazza din întreaga lume, la care au luat parte aproape 40.000 de participanți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii