Cautare
, Staff

Sănătate |
|

Laurențiu Luca, directorul general Synevo România, a fost numit Managing Director pe cinci piețe din Europa de Est

Laurențiu Luca, director general Synevo România, furnizor de servicii medicale de laborator, a fost numit Managing Director pentru Europa de Sud Est, poziție din care va coordona activitatea lanțului de laboratoare medicale și centre de recoltare din cinci piețe, respectiv România, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia și Georgia.
Laurentiu Luca, director general Synevo Romania

 

„Laboratorul Central Synevo, lansat în 2010 în apropiere de București, în urma unei investiții de aproape 10 milioane de euro, a fost gândit încă de la început ca un hub regional. România devine astfel centrul activităților Synevo din Europa de Sud Est. Sunt mândru de realizările echipei noastre și convins că putem contribui în continuare, prin serviciile de diagnostic avansat disponibile în rețeaua noastră internațională, la îmbunătățirea diagnosticării diverselor patologii”, a declarat Laurențiu Luca, director general Synevo România.

Laurențiu Luca are o experiență în dezvoltarea și administrarea afacerilor din domeniul sănătății. Începând cu anul 2016, el ocupă funcția de director general al Synevo România, liderul în diagnostic de laborator la nivel național, parte a diviziei Servicii de Diagnostic din Medicover. El s-a alăturat companiei în anul 2010, ca director regional și pentru dezvoltare în regiunea Balcanilor, fiind responsabil de dezvoltarea Synevo în Moldova, Serbia și Bulgaria. Este absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța și deține un master în Administrarea Afacerilor de la The Open University, Marea Britanie.

Synevo România face parte din Medicover și administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 90 de centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste 13 milioane de teste pe an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii