FacebookTwitterLinkedIn

El o înlocuiește pe Ilinca Păun, actualul Managing Partner, care va rămâne membru în board și care își va continua activitatea în cadrul Entrepreneurship Academy, unde va ocupa funcția de CEO.

Laurențiu Lazăr este Senior Partner şi directorul departamentelor de evaluări şi de investiţii din cadrul Colliers International Romania. El are peste 11 ani de experienţă în domeniul imobiliar, în evaluare, consultanţă şi investiţii. În ultimii cinci ani, echipa de evaluări coordonată de Laurențiu a evaluat proprietăți cu o valoare de aproximativ 35 de miliarde de euro. De asemenea, începând cu 2015, departamentul de investiții a încheiat tranzacții cu o valoare totală de peste 500 de milioane de euro.

Colliers International a avut o evoluție remarcabilă în cei 21 de ani de existență pe piața locală și sunt încrezător că 2018 va fi un an memorabil, atât din acest punct de vedere, cât și al tranzacțiilor în care suntem implicați. În plus, ne propunem să diversificăm gama de servicii oferite clienților, punând în centru valorile Colliers, precum entuziasmul, pasiunea și respectul”, a declarat Laurențiu Lazăr.

În noul său rol, Laurențiu va coordona activitatea comercială și cea administrativă a firmei, punând accent pe dezvoltarea culturii interne. De asemenea, el va colabora cu directorii de departament pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor companiei.

Schimbarea de management se va face începând cu luna martie.

Ilinca Păun, Locul 45 în Top 50 cele mai influente, Ediția 2017

Ilinca Păun, care a condus firma din 2010, va rămâne în board, fiind, în continuare, implicată în dezvoltarea strategiei firmei. În paralel, ea se va concentra pe zona de educație, preluând funcția de CEO la Entrepreneurship Academy, unde este profesor din anul 2015.

Am fost mereu pasionată de modele de business, de management și de oameni. Cred că o astfel de schimbare este sănătoasă, atât pentru companie, cât și pentru performanța fiecăruia”, a explicat Ilinca Păun, actualul Managing Partner al Colliers International România.

Păun are o experienţă de peste 18 ani în domeniul consultanţei imobiliare. Ea s-a alăturat echipei Colliers International în 2000, după ce a fost implicată anterior în dezvoltarea unuia dintre primele mall-uri din România. Din octombrie 2010, ea a devenit Managing Directoral Colliers International Romania, iar din septembrie 2016, al companiei .

În 2017, Colliers International Romania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 28 de milioane de lei.