Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Laurențiu Ispir pleacă după 15 ani din compania suedeză de investiții ORESA

ORESA a anunțat, astăzi, că Laurențiu Ispir va părăsi compania.
 aboneaza-te
Laurentiu Ispir Oresa

Laurențiu Ispir își încheie rolul de partener al fondului suedez pe 31 martie și va continua în poziția de consilier pentru anumite proiecte.

Laurențiu Ispir s-a alăturat echipei ORESA în 2005. „Laurențiu a contribuit semnificativ la dezvoltarea ORESA, la dezvoltarea echipei noastre și a companiilor, dar și la relațiile noastre strânse în cadrul comunității de afaceri din România. Îi mulțumim lui Laurențiu pentru contribuția impensă adusă companiei ORESA din ultimii 15 ani și îi urăm cel mai mult noroc în eforturile sale viitoare ”, a declarat Fredrik Stenmo, președintele Consiliului consultativ al ORESA.

 

„Laurențiu a fost un coleg deosebit, a jucat un rol important în succesul atins de ORESA și a fost fantastic să lucrez împreună cu el în toți acești ani”, a spus Cornel Marian, care va continua să conducă echipa în calitate de Partener Manager al Oresa.

„Pentru mine ORESA a fost o oportunitate unică de a învăța și de a crește, un mediu cu o plăcut și oameni de înaltă calitate. Voi fi întotdeauna recunoscător și voi continua să lucrez îndeaproape cu ORESA în 2020 ”, a spus Laurențiu Ispir.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii