Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Laurențiu Baranga a demisionat din funcția de președinte al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor

Președintele Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, Laurențiu Baranga, a demisionat din funcția de președinte al instituției, informează portalul stiri.tvr.ro. Este acuzat că și-a falsificat documentele de studii pentru a obține funcții.
 aboneaza-te
Oficiul National de Prevenire si Combatere a spalarii banilor

Laurențiu Baranga a demisionat joi. Demisia a fost înaintată la Ministerul Finanțelor Publice, notează portalul stiri.tvr.ro.

Poliția Română, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție face, sâmbătă, percheziții la domiciliul lui Laurențiu Baranga.

„Persoana în cauză este cercetată pentru inducerea și menținerea în eroare a mai multor instituții publice, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate și care ulterior au fost desființate de către instanțele judecătorești competente”, se arată în comunicatul Poliției Române.

Laurențiu Baranga a fost numit în funcția de președintele Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor pe 4 septembrie 2020.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii