FacebookTwitterLinkedIn

Referitor la faptul că i s-a cerut de mai multe ori demisia, Laura Georgescu a spus că nu a înţeles această solicitare, deoarece consideră că nu a făcut nimic ilegal.

„Însă, pentru că în instituţia pe care o conduc au fost induse tensiuni mai mult sau mai puţin artificiale, justificate sau nejustificate, am decis, într-o prima etapă, să deleg dreptul de semnătură, pentru tot ce legea îmi permite, domnului Răsvan Popescu, vicepreşedinte al CNA. Fac acest demers în condiţii de responsabilitate, înţelegând bine faptul că CNA trebuie să funcţioneze într-o atmosferă de lucru performantă şi constructivă”, a spus Laura Georgescu, conform MEDIAFAX.

Ea a mai spus că a luat în calcul şi o demisie, chiar dacă are conştiinţa faptului că nu a făcut nimic ilegal.

„Personal, am luat în calcul şi o demisie, chiar dacă am conştiinţa faptului că nu am făcut nimic ilegal, însă această decizie va veni atunci când instituţiile abilitate vor demonstra că am încălcat voit, premeditat şi cu bună ştiinţă legea. Deocamdată, pot afirma cu tărie că toată viaţa m-am raportat la lege. Inclusiv în această instituţie, atunci când a trebuit să luăm decizii. Îmi asum anumite carenţe, anumite întâmplări contextuale, mai puţin fericite, provocate, nepremeditat, pentru care îmi cer, din nou, scuze dumneavoastră şi tuturor angajaţilor CNA. Pentru că orice explicaţii suplimentare date de mine, fie ar putea cădea în derizoriu, fie ar putea fi reinterpretate în fel şi chip, mă opresc la a reafirma faptul că deleg, fără nicio rezervă, dreptul de semnătură colegului meu Răsvan Popescu, cu dorinţa ca CNA să funcţioneze, repet, în condiţii de normalitate şi performanţă”, a explicat Laura Georgescu.

DEZBATERE FORBES: CE FEL DE PRIM-MINISTRU ARE NEVOIE ROMÂNIA?