Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Laura Codruţa Kovesi va susține miercuri un discurs la ONU

Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), va susține miercuri, la New York, un discurs în cadrul unei reuniuni la nivel înalt organizate de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, informează Agerpres.
LAURA CODRUTA KOVESI - REPREZENTANTA CE

Dezbaterea de la ONU marchează aniversarea a 15 ani de la adoptarea Convenţiei Naţiunilor Unite împotriva Corupţiei (UNCAC), cunoscută şi drept Convenţia de la Merida, semnată şi ratificată de România, alături de alte 182 de state, se precizează în comunicatul DNA.

La reuniunea de miercuri vor participa Miroslav Lajcak, preşedintele Adunării Generale a Naţiunilor Unite, şi Antonio Guterres, secretarul general al ONU.

Laura Codruţa Kovesi a fost invitată să vorbească în deschiderea primei sesiuni a dezbaterii, intitulată „15 ani de implementare a Convenţiei – tendinţe, realizări şi provocări”. Reuniunea va găzdui două sesiuni de dezbateri la care, pornind de la prezentările făcute de experţii invitaţi, ceilalţi participanţi vor avea posibilitatea să adreseze întrebări şi să împărtăşească aspecte rezultate din experienţa ţărilor pe care le reprezintă, se menţionează în comunicatul DNA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii