FacebookTwitterLinkedIn

De-a lungul ultimilor 15 ani, Laszlo Csiki, născut în România, a deținut diverse funcții de conducere, asumându-și responsabilități operaționale și regionale în calitate Managing Director pentru Metro Group Retail Real Estate România și Regional Director pe Europa Centrală și de est al Metro Group Asset Management. Activitatea sa a vizat mai multe țări:  România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația sau Grecia.

P&G, încă cinci ani în Iride Business Park. ansamblu office deținut de Immofinanz

Andreas Holler (foto stânga) a ocupat funcția de membru în Consiliul Executiv Adama încă din noiembrie 2011, gestionând preluarea companiei de către Immofinanz Group. Acesta s-a ocupat în mod direct de procesul de integrare în cadrul grupului cu scopul de a valorifica schimbul de sinergii dintre cele două companii.

Holler, mai 2013: ”În trecut, dezvoltatorii imobiliari nu se prea gândeau la cerințele pieței. În România au fost mai mult «căutători de aur»”

„În anul 2011, când Adama a fost preluată de Immofinanz, întregul sector rezidențial se confrunta cu niște condiții de piață dificile și de aceea am depus eforturi continue pentru a revitaliza acest domeniu”, spune Andreas Holler, care își continuă activitatea în cadrul grupului, preluând responsabilitatea construcției de apartamente în Austria, în calitate de membru în Consiliul de Administrație al BUWOG Group, , cu un portofoliu de aproximativ 35.500 apartamente în Austria și Germania, potrivit reprezentanților companiei.

Adama a demarat în 2012 și 2013 noi etape de dezvoltare pentru Edenia Titan 2 și Evocasa Optima 2 în București, respectiv Copou Bellevue în Iași. În plus, în 2013 s-a înregistrat un ritm al vânzărilor în creștere cu 25% comparativ cu 2012. Adama este un dezvoltator imobiliar activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia.  Compania a construit până în prezent peste 1.650 de apartamente și câteva zeci de mii de metri pătrați de spații comerciale și birouri. Numărul unităților vândute de către Adama se ridică la peste 1.100, conform reprezentanților companiei.