Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Laptop Bags: 5 modele de lux

Montblanc propune o colecție UNICEF, Dior își semnează modelele în stil contemporan, Prada apelează la pielea Saffiano, iar Hermès răsfață servietele cu Sombrero. Călătorii și întâlniri de business în compania unora dintre cele mai elegante serviete.
https_blogs-images.forbes.commsolomonfiles2018030327_flight-bags_2000x1709-1200x1023

1. DIOR Homme 2018

All leather goods by Dior sunt fabricate în Italia, prin tehnici tradiționale, măiestrie și o abordare contemporană în materie de stil și design, linia Dior Homme fiind fondată în 2011.

În ceea ce privește gențile pentru laptop, Dior propune pentru primăvara și vara lui 2018 o colecție de genți din piele naturală, două culori de bază (negru și albastru), logo-uri confecționate din paladiu și curele detașabile.

Spre exemplu, „Christian Dior Atelier 3, rue de Marignan” înseamnă un model din piele de vițel, de culoare neagră, cu logo-ul Dior însemnat pe interior (completat la rândul său de alte două buzunare cu fermoar) și o curea ajustabilă și detașabilă. Preț: 1.755 de euro.

2. The Masterpiece Selection UNICEF – Montblanc

Montblanc cunoaște foarte bine termenul de „colecție”. Atât prin prisma faimoaselor stilouri închinate personalităților istoriei, cât și prin crearea ceasurilor.

De data aceasta, brandul propune un model de servietă Masterpiece, în onoarea UNICEF. Acesta este caracterizat de o combinație între diverse tipuri de piele naturală, tehnici de vopsire și imprimare a culorii.

UNICEF SLIM DOCUMENT CASE poartă emblema Montblanc, din paladiu, este organizată, pe interior, dintr-un buzunar mare, cu fermoar, două buzunare pentru telefon și trei compartimente pentru instrumente de scris, iar cureaua din nailon este detașabilă și reglabilă. Preț: 1.020 de dolari.

3. Cityhall 38 – Hermès

Hermès propune pentru călătoriile de serviciu sau zilele de birou un model Cityhall 38, optând pentru piele Sombrero – o piele fină, rafinată, fără defecte și cu o finisare mată. Modelul este completat cu o feronerie din paladiu și trei compartimente pe interior. Preț: 10.300 de dolari.

 

CITEȘTE ȘI (Galerie foto) Bulgari aniversează 100 de ani de la crearea primului ceas

4. Leather briefcase – Prada

Prada își semnează propunerea cu piele Saffiano (creată pentru prima dată în Italia, de către casa Prada, devenind între timp una dintre referințele în materie de calitate). Aceasta ar trebui să fie rezistentă la apă, dacă nu impermeabilă.

Modelul cuprinde logo-ul Prada, atât pe exterior, cât și pe interior, două buzunare exterioare, un compartiment pe interior, distribuit între un buzunar pentru telefon și un altul cu fermoar. Preț: 2.890 de dolari.

Nylon and leather briefcase Prada BLACK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Tod’s Envelope Bag

Made in Italy, modelul creat de Tod’s vine în cinci variante de culoare: negru, maro, portocaliu, albastru și maro deschis. Fie că sunt alcătuite din velur sau piele, interiorul este căptușit cu material, descoperă un compartiment mare și un buzunar cu fermoar, iar partea de jos este accesorizată cu ținte din cauciuc. Preț: 1.700 de euro.

Sursa: Forbes.com

CITEȘTE ȘI Ceasurile purtate de cei mai mari CEO (partea I)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii