Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Lanţul de restaurante KFC investește un milion de euro într-o nouă locaţie de tip Drive-Thru în Bucureşti

Reţeaua de restaurante KFC investește un milion de euro într-o nouă locaţie de tip Drive-Thru în Bucureşti.
KFC Drive-Thru 3

Astfel, lanţul ajunge la 70 de unităţi pe plan naţional, în Bucureşti noul restaurant fiind cu numărul 28.

Noua locaţie are o suprafaţă de 320 metri pătrați şi este dotată cu o terasă exterioară. Restaurantul KFC de tip Drive-Thru este situat în sectorul 4 al Capitalei, pe Şoseaua Olteniţei, în imediata vecinătate a centrului comercial Sun Plaza. Această locaţie va oferi 60 de noi locuri de muncă.

Ne bucurăm să anunţăm la început de an deschiderea unei noi locaţii de tip Drive-Thru în Capitală. Continuăm planurile noastre de creştere şi dezvoltare”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Odată cu deschiderea noii locaţii, KFC continuă strategia de a fi prezenţi în cât mai multe oraşe din ţară.

Sphera Franchise Group S.A. deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 70 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

Citește și Imperiul francizelor. Povestea celui mai mare operator de francize din România, spusă, în premieră, chiar de omul care a construit acest imperiu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii