Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Media şi entertainment |
|

Lanțul de cinematografe AMC va vinde popcorn și în afara sălilor de cinema

AMC Entertainment Holdings Inc., cel mai mare lanț de cinematografe din lume, intenționează să dețină o rețea de 15 magazine de retail care vor vinde popcorn până la finalul anului 2022.  
Cinema,Hall

“Anunțul că AMC va deveni un competitor pe piața de popcorn în valoare de mai multe miliarde de dolari este o decizie naturală și logică și ne putem întreba de ce această idee nu a fost testată până acum”, a declarat directorul general de la AMC, Adam Aron, potrivit Bloomberg.

AMC a decis să își extindă afacerile, în contextul în care consumatorii sunt reticenți să revină la cinematografe din cauza pandemiei. Până la finele lui 2022, AMC intenționează să dețină o rețea de 15 magazine de retail care vor vinde popcorn, arată compania. Alte locații ar urma să fie deschise în 2023 și ulterior. 

Meniul va cuprinde popcorn, dulciuri și produse alimentare vândute în sălile de cinema. De asemenea, începând de la finalul anului 2022, AMC intenționează să ofere propria sa marcă de popcorn preambalat în supermarketurile și magazinele de proximitate din SUA.

Piața mondială de popcorn este o industrie de mai multe miliarde de dolari. Unii experți se așteaptă să crească semnificativ în următorii ani pentru a ajunge la 6,24 miliarde de dolari în 2028, potrivit unui raport al celor de la Million Insights.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii