Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Lanțul de cafenele Narcoffee Roasters a avut afaceri de peste 3 mil. lei în primul an de la lansare

Narcoffee Roasters, lanțul de cafenele deținut de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants și Dan Isai, fondatorul Salad Box, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei în primul an de la lansarea oficială pe piață.
echipa-narcoffee-roasters

Rezultatele obținute în primul an de activitate au fost generate de cele patru cafenele Narcoffee Roasters existente pe piața locală și internațională. Prima locație a fost inaugurată la începutul anului 2017, în centrul orașului Cluj-Napoca, având o suprafață de 60 mp, urmată de a doua locație, amplasată în clădirea The Office, cu sediul în același oraș, pe o suprafață de 100 mp.

În vara anului trecut cei doi antreprenori au investit în deschiderea celei de-a treia unități și prima din Capitală, în incinta centrului comercial AFI Palace Cotroceni. Tot anul trecut, Narcoffee Roasters a deschis a patra locație din rețea și prima sa franciza la Praga, amplasată în centrul comercial Chodov.

Dintre cele patru locații inaugurate în primul an de activitate, prima cafenea, amplasată în centrul orașului Cluj-Napoca a fost și cea mai populară și traficată în perioada de referință.

„În 2017 investițiile noastre au fost îndreptate, preponderent, către inaugurarea celor patru cafenele din rețea. Credem cu tărie că potențialul de extindere a rețelei este foarte mare, ca atare, în acest an dorim să continuăm extinderea pe plan local, în special în București, unde estimăm încă două puncte de lucru, dar și pe plan internațional, în Cehia, Franța, Marea Britanie și SUA”, a declarat Dan Isai, cofondator Narcoffee Roasters.

Potrivit reprezentanților companiei, se observă o creștere a consumului de cafea de specialitate în rândul românilor, iar acest lucru se reflectă și în volumul de vânzări înregistrat de lanțul de cafenele clujean, care, în primul an de la lansare a vândut peste 150.000 de produse pe bază de cafea, cele mai populare produse fiind flat white, cappuccino și latte.

„2017 ne-a demonstrat că ne aflăm pe un drum ascendent în dezvoltarea afacerii, având în vedere consumul tot mai mare de cafea de specialitate în rândul românilor și nu numai. Pe baza acestor rezultate, dar și a planurilor pe care le avem pentru anul în curs, țintim creșterea cifrei de afaceri cu peste 100% în 2018”, a completat Marcelus Suciu, cofondator Narcoffee Roasters.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat cu o investiție inițială de 500.000 euro, sumă necesară pentru extinderea rețelei în Cluj și București. În acest moment, rețeaua numără patru locații în cele două orașe, iar pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizează francizarea conceptului și în SUA.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii